Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kasane Teto

2010.02.24

Teto nem igazi VOCALOID, mint például Miku hanem egy UTALOID.Vagyis egy UTAU-kreálmány, (erről az UTAU-bejegyzésemben olvashattok bővebben)Nem túl híres karakter ennek ellenére elég közkedvelt.Nagyon vicces, bármikor bárkit képes megnevettetni.Ez a vicc dolog, már a megalkotásakor kezdődött, mivel ő egy voccnek szánt karacter akit átverésből csináltak Luka után.A NicoNicoDouge-felhasználókat akarták becsapni vele, hogy ő a Crypton új karaktere.Az adatbázisára az van írva, hogy 31 éves, de valójában csak 15.( az emberek általában fiatalabbnak szoktak tűnni, nem öregebbnek!Ki érti a nőket... )Állítólag van egy bátyja, Ted, de ez csak pletyka.Kedvenc izéje a francia baugette és kölönleges ismertetőjegye, "rugós" copfja, amit fúróként használ.

 

Character Info:

Neve: Kasane Teto                                          Súlya: 47 kg                                           Magasság: 159

 

 

A mappában található képek előnézete Kasane Teto

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fav utau

(selia, 2010.04.25 19:11)

Áh~ Teto-chan a kedvenc utaum, imádom!!! amúgy Teto egy... kiméra XD akinek ez nem világos nézze meg a kasane territory című vidit. Simán több számot kellene adni Teto-nak!!!